Saci aspirator VACS

Sacii de aspirator marca VACS sunt produşi de firma cehă VACS FACTORY s.r.o. cu sediul în Litomyšl, Republica Cehă. Societatea VACS TRADE s.r.o. care operează magazinul online saciaspirator123.ro a primit licența de vânzare a sacilor de aspirator marca VACS pe piața din România de la producătorul acestora.

Magazinul online saciaspirator123.ro nu operează un magazin tradițional.

Expedierea comenzilor pentru clienţii noştri se face direct din depozitul de producţie din Litomyšl, Republica Cehă.

Din acest motiv putem oferi o gamă largă de saci de aspirator.

Vă temeţi că livrarea comenzii va dura mult deoarece expediem produsele din Republica Cehă?

Suntem convinşi că veţi fi plăcut surprinşi de viteza cu care ne vom ocupa de comanda dumneavoastră.

De obicei, expediem comenzile în termen de 1 – 2 zile lucrătoare, cel târziu în 3 zile lucrătoare.

sacii VACS

Vă garantăm,

că toţi sacii pe care îi găsiţi în magazinul online saciaspirator123.ro (saci pentru peste 18 000 modele de aspirator) se află pe stoc şi pot satisface în mod operativ cererea tot mai mare a clienţilor noştri.

În cele ce urmează, dorim să vă prezentăm detaliat calităţile sacilor de aspirator marca VACS.

VACS

Descoperirile de ultimă oră din domeniul tehnologiei producătoare de materiale textile neţesute, au permis utilizarea acestui material pentru creşterea calităţii filtrării, precum şi a proprietăţilor mecanice ale sacilor de aspirator. Sacii de aspirator din hârtie care au reprezentat un standard timp de muţi ani, au fost înlocuiţi în ultima perioadă de sacii din textil neţesut.

Toţi sacii de aspirator marca VACS sunt realizaţi din material textil neţesut, antibacterian.

Care sunt diferenţele dintre sacii de hârtie şi sacii din textil neţesut marca VACS?

NE PREOCUPĂ SĂNĂTATEA DUMNEAVOASTRĂ

Sacii VACS sunt realizaţi din textil neţesut, antibacterian, cu 5 straturi de filtrare şi reprezintă tehnologia de vârf pentru protejarea sănătăţii dumneavoastră.

DURATĂ LUNGĂ DE VIAŢĂ

În comparaţie cu sacii din hârtie, sacii VACS au o durată de viaţă cu 50 % mai lungă. Cu noi veţi economisi bani pentru că veţi schimba sacii mai rar. Prin umplerea treptată a sacilor de hârtie, capacitatea acestora de filtrare scade. Porii din pereţii sacilor de hârtie, prin care trece aerul, se astupă, iar circulaţia aerului scade. Pe de altă parte, creşte uzarea motorului aspiratorului care se supraîncălzeşte, ceea ce duce la scăderea duratei de viaţă a acestuia.

FILTRARE MAI EFICIENTĂ

Textilul sintetic neţesut filtrează până la 99 % din particulele cu dimensiunea de un micron - cu până la 40 % mai mult faţă de sacii de hârtie obişnuiţi. Acest lucru se datorează structurii pereţilor sacului. În procesul de producţie a sacilor de aspirator, textilul modern, neţesut, se aşează în straturi suprapuse (sacii VACS au 5 straturi), fiecare strat având o anumită funcţie - de la filtrarea particulelor de diverse dimensiuni, până la protecţie.

FILTRARE MAI EFICIENTĂ

SPAŢIU MAI BINE UTILIZAT

Sacii VACS nu au depozitare laterală. La prima vedere par mai mari decât alţi saci. Datorită elasticităţii textilului neţesut, sacii se adaptează uşor la spaţiul din aspirator şi reţin cu cel puţin 15 % mai multe impurităţi decât sacii din hârtie care, fiind mai rigizi, nu sunt la fel de adaptabili.

MATERIAL MANŞON

MATERIAL MANŞON

Manşonul, denumit şi garnitură, poate fi realizat din plastic sau din carton. MATERIALUL MANŞONULUI nu afectează funcţionalitatea sacilor.

ÎMBINĂRI REZISTENTE

Sacii din hârtie au îmbinările lipite, de aceea se deteriorează uşor. Dacă lipiciul folosit nu este de calitate, sacul se poate dezlipi şi nu îşi mai îndeplineşte funcţia. În plus, hârtia de calitate inferioară se poate rupe în punctele de îndoire. În cazul sacilor din textil neţesut, componentele sunt unite prin topire, iar sacii devin astfel mai rezistenţi.

Datorită materialului folosit, sacii din textil neţesut, VACS, sunt mai solizi şi în principiu nu se perforează în cazul aspirării pietrelor mici sau a unor obiecte ascuţite. În cazul sacilor de aspirator clasici, când se aspiră bucăţele de sticlă, cioburile care lovesc sacul taie peretele sacului şi îl deteriorează. În scurt timp, din această cauză, sacul se poate rupe.

Totodată, sacii sunt foarte rezistenţi la apa aspirată. Lichidele aspirate umezesc sacii din hârtie, iar locurile astfel slăbite se pot rupe uşor. Sacii VACS din textil neţesut, antibacterian, datorită materialului din care sunt realizaţi, elimină acest risc. Nu recomandăm să aspiraţi apa, dar dacă atunci când daţi cu aspiratorul veţi trece peste câteva picături de apă, nu se va întâmpla nimic.

ÎMBINĂRI REZISTENTE
ÎNCHIDERE IGIENICĂ

ÎNCHIDERE IGIENICĂ

În special în timpul înlocuirii sacului din aspirator, în aer poate ajunge un praf fin care dăunează sănătăţii dumneavoastră. Hygienický uzávěr udrží prach přesně tam, kam patří – tedy v sáčku. În imaginea de mai jos aveţi un sac cu închidere igienică.

GARNITURĂ DE ETANŞARE LA DESCHIDEREA MANŞONULUI

La anumite tipuri de saci, manşonul are şi o garnitură de etanşare din cauciuc. Serveşte la etanşarea ţevii sau a furtunului care se introduce în saci. Există saci fără garnitură, în acest caz, funcţa de etanşare fiind îndeplinită de textilul neţesut. Depinde de tipul aspiratorului.

poză cu închidere fără garnitură de etanşare

poză cu închidere fără garnitură de etanşare

poză cu închidere fără garnitură de etanşare

poză cu închidere fără garnitură de etanşare

Pentru a putea folosi sacul, vă rugăm să acordaţi atenţie următoarelor informaţii:

INTRODUCEREA CORECTĂ A SACULUI

Dacă sacul vi se pare prea mare, sau dacă este mai mare decât sacul dumneavoastră iniţial, acesta nu este un defect, ci o calitate suplimentară care asigură buna funcţionare a sacului. Datorită textilului neţesut în cinci straturi, precum şi formei funcţionale, sacul se poate adapta şi la colţurile din spaţiul interior al aspiratorului. Împăturiţi sacul într-o formă mai mică (vezi img. de pe spatele pachetului), apoi introduceţi sacul în aspirator. În timp ce daţi cu aspiratorul, sacul se desface treptat, permiţând astfel umplerea ideală a spaţiului intern al aspiratorului.

CLAPETĂ ÎNCHIDERE SAC

Anumite modele de sac sunt dotate cu clapetă de închidere. Deschideţi clapeta doar când sacul este plin şi vă pregătiţi să îl înlocuiţi cu unul nou. Nu deschideţi niciodată clapeta unui sac nou sau a unui sac pe care îl veţi mai folosi.

CONTROL FUNCŢIONARE ASPIRATOR

Când utilizaţi prima oară sacul, controlaţi dacă este bine fixat şi dacă funcţionează. Astfel, veţi preveni numeroase probleme legate de introducerea incorectă a sacului.

FILTRUL DE MOTOR

Dacă în pachetul cu saci este ambalat un filtrul de motor, acesta este un material textil pentru filtrare care se introduce în grătarul amplasat în spaţiul pentru sac. Scoateţi filtrul vechi şi introduceţi filtrul nou sub forma celui original. Unele modele de aspirator înlocuiesc acest tip de filtrul cu alte soluţii de protecţie a motorului. În acest caz, filtrul de motor ataşat nu vă va fi de niciun folos.

ASPIRAREA CENUŞII ŞI A PRAFULUI ABRAZIV

Textilul neţesut din care sunt realizaţi sacii reprezintă un filtrul eficient care protejează căminul dumneavoastră de praf, fiind conceput pentru aspirarea prafului de toate tipurile, din casă. Nu este potrivit pentru aspirarea cenuşii şi a prafului fin, abraziv care astupă porii de filtrare ai sacului. Nu folosiţi, prin urmare, sacii pentru aspirarea acestor materiale. Pereţii sacilor se pot crăpa.

ALTE INFORMAŢII

Pentru orice întrebare despre sacii VACS:

  • trimiteţi-ne un e-mail la info@saciaspirator123.ro,
  • sunaţi-ne la numărul de telefon +40 741 690 160,
  • folosiţi formularul de contact,
  • sau încercaţi să găsiţi răspunsul la întrebarea dumneavoastră în secţiunea Întrebări frecvente.

Este plăcerea noastră să vă consiliem în alegerea sacului pentru aspiratorul dumneavoastră.
Răspundem solicitărilor dumneavoastră repede, de regulă în cursul aceleiaşi zile.

Garanţie superioară

100% garanție de returnare

puteți returna produsele în termen de 3 luni de la cumpărare fără a indica un motiv

puteţi returna şi pachetele pe care le-aţi deschis deja

puteţi returna pachetele şi atunci când unul din saci este folosit şi lipseşte