Termeni și condiții Generale

19.10.2023

Preambul

Prezentul document reprezintă un contract de adeziune propus de VACS TRADE s.r.o. și care trebuie să fie acceptat înainte de comandarea oricărui produs și/sau serviciu de pe site-ul www.saciaspirator123.ro. Orice comandă confirmată de către client, prin bifarea căsuței "Am citit Condițiile generale, le-am înțeles și sunt de acord cu acestea", click-ul pe butonul “Confirm Comanda” reprezintă o acceptare din partea clientului a ofertei VACS TRADE s.r.o în condițiile stipulate de art. 9 din Legea comerțului electronic 365/2002. Click-ul pe butonul “Confirmare comandă” reprezintă o semnătura electronică, în sensul art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014, având aceeași valoare cu o semnătură olografă.


1. Definiții

1.1. www.saciaspirator123.ro: Companie VACS TRADE S.r.o cu sediul în Strážnického 1589/2, 571 01 Moravská Třebová, Cehia, Cod fiscal ID: 05249708, CIF CZ05249708 înregistrat în Registrul Comerțului al Curții regionale din Hradec Kralove, Secțiunea C, Fișier 37459 Adresa email: info@saciaspirator123.ro, care administrează website-ul www.saciaspirator123.ro. Societatea este înregistrată ca plătitoare de TVA în Republica Cehă.

1.2. Produs: orice produs care poate fi achiziționat de un client prin intermediul website-ului www.saciaspirator123.ro.

1.3. Client: persoană fizică sau juridică care face o comandă pe site-ul www.saciaspirator123.ro.

1.4. Destinatar: persoană fizică sau juridică la care se va face livrarea produselor comandate pe site-ul www.saciaspirator123.ro.

1.5. Comanda: comanda de achiziționare a unuia sau a mai multe produse și/sau servicii afișate pe website-ul www.saciaspirator123.ro, realizată de un client care își dorește ca acel produs să fie livrat la adresa destinatarului.


2. Obiectul și acceptarea prezentului contract de vânzare

2.1 Contract de vânzare este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul www.saciaspirator123.ro. Clientul se obligă să ia la cunoștință despre aceste condiții înainte de a realiza o comandă. Toate comenzile implică acceptarea tuturor acestor condiții generale de vânzare de către client. Acceptarea prezentului contract de către client se face prin bifarea căsuței " Am citit Condițiile generale, le-am înțeles și sunt de acord cu acestea" și prin apăsarea butonului “Confirm Comanda”.

2.2. www.saciaspirator123.ro își rezerva dreptul de a modifica prezentul contract de vânzare în orice moment. Versiunea aplicabilă unei comenzi realizate este aceea în vigoare pe www. saciaspirator123.ro la momentul la care s-a plasat comanda de către client.


3. Disponibilitatea produselor afișate

3.1. Oferta noastră cu privire la produse și prețul acestora, este valabilă atâta vreme cât este afișată pe www.saciaspirator123.ro. Compania VACS TRADE s.r.o își va îndeplini obligațiile contractuale în termen de cel mult 30 de zile lucrătoare, de la data la care clientul a transmis comanda.

3.2. În cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit preț, acest aspect va fi specificat în mod specific pe pagina produsului respectiv.

3.3. În condițiile în care produsul sau serviciul dorit nu va mai fi disponibil pe stoc, vă vom oferi opțiunea de a cumpăra un alt produs/serviciu de o calitate și la preț echivalent cu cele solicitate.

3.4. În condițiile în care nu doriți să beneficiați de oferta de la punctul 3.2 și în condițiile în care ați realizat plata în avans, plata va fi rambursată în contul dumneavoastră în termen de 30 de zile de la trimiterea informațiilor către VACS TRADE s.r.o.


4. Produsele afișate pe site-ul www.saciaspirator123.ro

4.1. Fotografiile produselor afișate pe www.saciaspirator123.ro au caracter informativ și pot conține accesorii neincluse în pachetele standard. Cu toate acestea, VACS TRADE s.r.o depune toate eforturile, având o obligație de mijloace și în măsura posibilului, pentru ca produsele comandate să arate exact ca cele afișate în fotografiile produselor afișate online, în particular în privința formei, culorii și specificațiilor, sub rezerva prețului ales de client.

4.2. În același timp VACS TRADE s.r.o informează că produsele puse la dispoziție spre vânzare sunt produse compatibile cu tipurile de aspiratoare menționate și nu accesorii originale puse la dispoziție de către producătorul aspiratoarelor respective. Producătorii aspiratoarelor pot avea drepturi de marcă asupra denumirii produselor respective, iar menționarea lor pe site este doar în contextul compatibilității accesoriilor vândute de noi cu respectivul produs conform art. 39 alin. 1 lit. c din legea mărcilor 84/1998.


5. Prețul produselor

5.1. Prețurile prezentate includ TVA, însă nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe pagina produsului acest lucru. Cheltuielile de livrare vor fi menționate în mod distinct pe ultima pagină înainte de finalizarea comenzii.

5.2. Preturile prezentate sunt valabile până la revocarea lor, odată cu delestarea lor de pe website-ul public. De asemenea, în cazul în care vorbim despre o campanie promoționala, trebuie să știți faptul că prețul produsului, prezentat online, este valabil doar în perioada specificată pe site. În cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit preț, acest aspect va fi specificat pe pagina produsului respectiv.

5.3. În situația afișării unui preț eronat, vom lua toate măsurile necesare pentru remedierea erorii cât mai repede posibil. Dacă prețul va fi sub 25% din valoarea normală a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios și derizoriu, conform art.1665 Cod Civil, iar orice comandă efectuată pe baza acestui preț va fi anulată.

6. Garanția produselor

6.1. Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanția obișnuită a fiecărei mărci în parte. Astfel, fiecare produs va fi însoțit de certificatul de garanție al producătorului (dacă este cazul).

6.2. Aceasta nu afectează garanția legală pentru lipsa de conformitate sau pentru alte garanții, așa cum este definită de legea română în vigoare.


7. Dreptul de returnare a produselor

7.1. Orice cerere de acest gen va fi datată şi semnată de către cumpărător și va fi trimisă către www. saciaspirator123.ro în orice mod neechivoc. Pentru a fi în conformitate cu reglementările europene www.saciaspirator123.ro vă pune la dispoziție și un model de formular de retragere în conformitate cu OUG 34/2014.

7.2. Consumatorul suportă cheltuielile de expediție conform legilor românești. Pentru a veni în ajutorul clienților români, aveți disponibila o adresa de returnare din România https://saciaspirator123.ro/contact. În conformitate cu legea română, consumatorul este responsabil doar în ceea ce privește diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor și funcționării produselor.

7.3. În măsura posibilului, recomandăm ca clientul să utilizeze ambalajul original, acest lucru limitând posibilitatea de deteriorare a bunului în timpul transportului.

7.4. Prezentul articol este valabil doar în condițiile în care clientul este persoană fizică, în conformitate cu legislația română privind încheierea contractelor la distanță. Acest articol nu este aplicabil în cazul produselor executate după specificațiile consumatorului sau alte limitări stabilite de legea română în vigoare.


8. Metoda de plată a produselor

8.1. Cumpărătorul poate achita vânzătorului prețul produselor și eventualele costuri pentru livrare conform contractului după cum urmează: - plata cu cardul de plata prin gateway-ul de plata COMGATE, - ramburs la livrare (plata în numerar sau cu card de credit) la primirea coletului, - prin transfer bancar in contul vânzătorului, banca TransferWise Europe SA, numărul de cont IBAN RO68 BREL 0005 6005 0513 0100.

8.2. În cazul plății cu cardul de credit, clientul este redirecționat către poarta de plată COMGATE, unde efectuează plata.

8.3. În cazul plății la livrare, prețul trebuie achitat la preluarea produselor. Comanda se expediază în termen de cel mult 3 zile lucrătoare de la încheierea contractului de cumpărare (respectiv de la confirmarea comenzii).

8.4. În cazul plăților prin transfer bancar, suma comenzii se poate achita în 10 zile lucrătoare de la încheierea contractului de cumpărare. Comanda se va expedia după intrarea sumei corespunzătoare prețului de cumpărare în contul vânzătorului.

8.5. În cazul plăților prin transfer bancar, cumpărătorul are obligația de a achita prețul produselor și de a specifica simbolul variabil corespunzător plății. Simbolul variabil este întotdeauna numărul comenzii. În cazul plaților prin transfer bancar, obligația cumpărătorului de a achita prețul de cumpărare se consideră îndeplinită în momentul în care suma corespunzătoare prețului de cumpărare intra în contul vânzătorului.

8.6. Dacă în relațiile comerciale se obișnuiește sau dacă se precizează astfel în legislația general obligatorie, vânzătorul va emite cumpărătorului un document fiscal – factura în vederea efectuării plății. Vânzătorul este plătitor de TVA înregistrat în Republica Cehă. Vânzătorul emite cumpărătorului documentul fiscal – factura – după achitarea prețului produselor și îl va trimite în format electronic pe adresa de e-mail a cumpărătorului. Cumpărătorul este responsabil pentru introducerea corectă a adresei de e-mail.


9. Metoda de livrare a produselor

9.1. Dacă conform contractului de cumpărare, vânzătorul are obligația de a livra produsele la locul specificat de cumpărător în comandă, cumpărătorul are obligația de a prelua produsele la livrare.

9.2. În cazul în care produsele trebuie livrate cumpărătorului din vina acestuia în mod repetat sau în alt mod decât cel specificat implicit în comandă, cumpărătorul are obligația de a achita costurile legate de livrarea repetată a produselor, respectiv costurile aferente unui alt mod de livrare, cum ar fi livrarea rapidă.

9.3. La preluarea produselor de la transportator, cumpărătorul are obligația de a verifica dacă ambalajul este întreg. În cazul constatării unui defect, trebuie anunțat imediat transportatorul. Dacă se constată că ambalajul este deteriorat şi există urme că pachetul ar fi fost deschis în mod neautorizat, cumpărătorul nu trebuie sa preia pachetul de la transportator.

9.4. Taxa pentru trimiterea a 2 sau 3 pachete saci pentru aspirator este de 26 lei. Dacă clientul comandă mai mult de 3 pachete saci pentru aspirator, vânzătorul plătește costurile de transport, adică clientul are transportul gratuit. 9.5. Mai multe detalii despre livrare sunt specificate pe pagina dedicată https://saciaspirator123.ro/cum-cumpăr/transport.


10. Anularea comenzii

10.1. Comanda poate fi anulată în orice moment până la trimiterea acesteia către curier. Pentru anularea comenzii, vă rugăm să ne contactați cât mai repede, pe adresa de e-mail indicată pe info@saciaspirator123.ro.


11. Corectarea erorilor din comandă

11.1. Orice erori survenite la comanda efectuată de către client, pot fi corectate în termen de 24 de ore de la lansarea comenzii, printr-un e-mail trimis la info@saciaspirator123.ro.


12. Forță majoră

12.1. Magazinul, partenerii sau utilizatorii săi nu pot fi considerați responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în executarea obligațiilor contractuale, sau în conținutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voința www. saciaspirator123.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcționare ale echipamentului tehnic www.saciaspirator123.ro, lipsa funcționării conexiunii la internet, defecțiuni la conexiunile telefonice, virușii informatici, accesul neautorizat la sistemele www. saciaspirator123.ro, erorile de operare, greva etc.


13. Alte dispoziții

A. Newsletter

În conformitate cu legislația română în vigoare, www.saciaspirator123.ro nu trimite mesaje comerciale nesolicitate. www.saciaspirator123.ro își rezervă dreptul de a trimite mesaje comerciale referitoare la activitățile sale și ale partenerilor săi, către adresele de e-mail cu care v-ați înscris pentru a avea acces la serviciile www.saciaspirator123.ro sau la newsletter-ul www.saciaspirator123.ro. Acestea vor fi identificate în mod clar ca provenind de la www.saciaspirator123.ro și vor avea posibilitate de dezabonare gratuită.

B. Drepturi de autor

Întregul conținut al site-ului www.saciaspirator123.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe și alte opere originale - este proprietatea www.saciaspirator123.ro și a furnizorilor săi, și este apărat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fără acordul www.saciaspirator123.ro a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepsește conform legilor în vigoare.

www.saciaspirator123.ro oferă utilizatorului un acces limitat, în interes personal, pe acest site și nu îi conferă dreptul de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului www.saciaspirator123.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia.

Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecția drepturilor de autor, ne puteți contacta la info@saciaspirator123.ro.

C. Legături către alte site-uri

www.saciaspirator123.ro nu răspunde de conținutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

D. Suspendarea accesului

www.saciaspirator123.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului www.saciaspirator123.ro reprezintă infracțiunea de acces fără drept la un sistem informatic și va fi sancționată conform legislației române în vigoare.

E. Schimbări ale site-ului

www.saciaspirator123.ro își rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau șterge în orice moment porțiuni ale conținutului său. De asemenea, www.saciaspirator123.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conținut.

F. Securitate

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru (cum ar fi de exemplu utilizarea HTTPS) și depun de toate diligențele în acest sens. Cu toate acestea, www.saciaspirator123.ro nu poate să își asume responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de browser-ul dumneavoastră sau de problemele de securitate asociate conexiunii dumneavoastră la internet.

G. Contul tău

În baza comenzii plasate pe site-ul www.saciaspirator123.ro vă puteți activa contul personal. Activarea contului nu presupune nicio obligație din partea dumneavoastră. Dimpotrivă, veți beneficia de anumite avantaje. Când vă conectați și intrați în contul personal, aveți posibilitatea să:

- modificați datele personale,

- schimbați parola,

- urmăriți stadiul de rezolvare al comenzii actuale,

- verificați istoricul comenzilor dumneavoastră,

- printați orice comandă sau factură din istoricul dumneavoastră.

Accesul dumneavoastră la anumite servicii şi informații din cadrul site-ului este permisă doar utilizatorilor înregistrați, accesul fiind protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvăluiți nimănui această parolă. www.saciaspirator123.ro nu va cere niciodată parola conturilor dumneavoastră în mesaje prin poșta electronică sau telefon. Vă sfătuim să nu dezvăluiți această parolă persoanelor care vă cer acest lucru.

În ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informația personală, www.saciaspirator123.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informațiilor transmise de dumneavoastră către noi, către și de la serviciile noastre online. Vă avertizăm așadar, că orice informație trimisă către noi se va face pe propriul dumneavoastră risc.

H. Informațiile dumneavoastră

Informația pe care dumneavoastră o furnizați despre dumneavoastră sau compania dumneavoastră către www.saciaspirator123.ro, va fi folosită doar în concordanță cu termenii prezenți, dacă doriți să cumpărați serviciile oferite. Sunteți singurul responsabil cu privire la prezentarea informațiilor într-un mod corect și complet, cât și pentru menținerea acurateței informațiilor în cadrul www.saciaspirator123.ro.

14. Dispoziții suplimentare

14.1. Prezentul contract de vânzare se completează cu dispozițiile din Politica privind datele personale a www.saciaspirator123.ro https://saciaspirator123.ro/protectia-datelor-personale.

14.2. Prezentul contract de vânzare încheiat de www.saciaspirator123.ro cu orice altă parte contractantă, poate fi găsit la adresa: https://saciaspirator123.ro/cum-cumpar/conditii-comerciale.


15. Modificarea termenilor

15.1. www.saciaspirator123.ro își rezervă dreptul de a schimba termenii fără îndeplinirea unor alte formalități. Accesul pe site și folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afișării link-ului privind schimbările pe prima pagină a site-ului, implică faptul că v-ați dat acordul asupra noilor termeni.


16. Rezolvarea problemelor

16.1. Dacă întâmpinați probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutați, puteți lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Andrej Kašický - directorul magazinului, la adresa info@saciaspirator123.ro.

16.2. Orice litigiu care are ca obiect acest acord, va fi soluționat pe cale amiabilă, iar în caz contrar, va fi adus spre soluționare în fata unui arbitru. În condițiile în care pârțile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competența va reveni instanțelor românești.

16.3. De asemenea, Comisia Europeană pune la dispoziție o platforma SOL pentru rezolvarea alternativă a disputelor cu privire la rezolvarea în afara instanțelor judecătorești a problemelor legate de contracte la distanță. Platforma SOL este disponibilă pe http://ec.europa.eu/consumers/odr/.


17. Legea aplicabilă

17.1. Acest contract este disponibil în limba română și cehă. Drepturile și obligațiile părților contractante care decurg din acești Termeni și Condiții Generale, precum și toate efectele juridice ale acestui contract, sunt guvernate și vor fi interpretate în conformitate cu legea română aplicabilă.


Valabilitate și eficacitate: 19.10.2023


Garanţie superioară

100% garanție de returnare

puteți returna produsele în termen de 3 luni de la cumpărare fără a indica un motiv

puteţi returna şi pachetele pe care le-aţi deschis deja

puteţi returna pachetele şi atunci când unul din saci este folosit şi lipseşte