Termeni şi condiţii 23.03.2018

Preambul

Prezentul document reprezintă un contract de adeziune propus de VACS TRADE s.r.o. şi care trebuie să fie acceptat înainte de comandarea oricărui produs şi/sau serviciu de pe site-ul www.saciaspirator123.ro. Orice comandă confirmată de către client, prin bifarea căsuţei "Am citit Condiţiile generale, le-am înţeles şi sunt de acord cu acestea", click-ul pe butonul “Confirm Comanda” reprezintă o acceptare din partea clientului a ofertei VACS TRADE s.r.o în condiţiile stipulate de art. 9 din Legea comerţului electronic 365/2002. Click-ul pe butonul “Confirm Comanda” reprezintă o semnatură electronică, în sensul art.3 pct.10 din Regulamentul UE 910/2014, având aceeaşi valoare cu o semnatură olografă.

1. Definitii

1.1. www.saciaspirator123.ro: Companie VACS TRADE S.r.o cu sediul în Strážnického 1589/2, 571 01 Moravská Třebová, Cehia, Cod fiscal ID: 05249708, CIF CZ05249708 înregistrat în Registrul Comerţului al Curţii regionale din Hradec Kralove, Secţiunea C, Fişier 37459 Adresa email: info@saciaspirator123.ro, care administrează website-ul www.saciaspirator123.ro. Societatea este înregistrată ca plătitoare de TVA în Republica Cehă.
1.2. Produs: orice produs care poate fi achiziţionat de un client prin intermediul website-ului www.saciaspirator123.ro.
1.3. Client: persoană fizică sau juridică care face o comandă pe site-ul www.saciaspirator123.ro.
1.4. Destinatar: persoană fizică sau juridică la care se va face livrarea produselor comandate pe site-ul www.saciaspirator123.ro.
1.5. Comanda: comanda de achiziţionare a unuia sau a mai multe produse şi/sau servicii afişate pe website-ul www.saciaspirator123.ro, realizată de un client care îşi doreşte ca acel produs să fie livrat la adresa destinatarului.

2. Obiectul şi acceptarea prezentului contract de vânzare

2.1. Prezentul Contract de vânzare este aplicabil tuturor comenzilor realizate prin intermediul www.saciaspirator123.ro. Clientul se obligă să ia la cunoştiinţă despre aceste condiţii înainte de a realiza o comandă. Toate comenzile implică acceptarea tuturor acestor condiţii generale de vânzare de către client. Acceptarea prezentului contract de către client se face prin bifarea casuţei " Am citit Condițiile generale, le-am înteles şi sunt de acord cu acestea" şi prin apăsarea butonului “Confirm Comanda”.
2.2. www.saciaspirator123.ro îşi rezerva dreptul de a modifica prezentul contract de vânzare în orice moment. Versiunea aplicabilă unei comenzi realizate este aceea în vigoare pe www.saciaspirator123.ro la momentul la care s-a plasat comanda de către client.

3. Disponibilitatea produselor afişate

3.1. Oferta noastră cu privire la produse şi preţul acestora, este valabilă atâta vreme cât este afişată pe www.saciaspirator123.ro. Compania VACS TRADE s.r.o îşi va îndeplini obligaţiile contractuale în termen de cel mult 30 de zile lucrătoare, de la data la care clientul a transmis comanda.
3.2. În cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit preţ, acest aspect va fi specificat în mod specific pe pagina produsului respectiv.
3.3. În condiţiile în care produsul sau serviciul dorit nu va mai fi disponibil pe stoc, vă vom oferi opţiunea de a cumpăra un alt produs/serviciu de o calitate şi la preţ echivalent cu cele solicitate.
3.4. În condiţiile în care nu doriţi să beneficiaţi de oferta de la punctul 3.2 şi în condiţiile în care aţi realizat plata în avans, plata va fi rambursată în contul dumneavoastră în termen de 30 de zile de la trimiterea informaţiilor către VACS TRADE s.r.o.

4. Produsele afişate pe site-ul www.saciaspirator123.ro

4.1. Fotografiile produselor afişate pe www.saciaspirator123.ro au caracter informativ şi pot conţine accesorii neincluse în pachetele standard. Cu toate acestea, VACS TRADE s.r.o depune toate eforturile, având o obligaţie de mijloace şi în măsura posibilului, pentru ca produsele comandate să arate exact ca cele afişate în fotografiile produselor afişate online, în particular în privinţa formei, culorii şi specificaţiilor, sub rezerva preţului ales de client.
4.2. În acelaşi timp VACS TRADE s.r.o informează că produsele puse la dispoziţie spre vânzare sunt produse compatibile cu tipurile de aspiratoare menţionate şi nu accesorii originale puse la dispoziţie de către producătorul aspiratoarelor respective. Producătorii aspiratoarelor pot avea drepturi de marcă asupra denumirii produselor respective, iar menţionarea lor pe site este doar în contextul compatibilităţii accesoriilor vândute de noi cu respectivul produs conform art. 39 alin. 1 lit. c din legea mărcilor 84/1998.

5. Preţul produselor

5.1. Preţurile prezentate includ TVA, însa nu includ cheltuielile de livrare, în afara cazului în care se specifică în mod expres pe pagina produsului acest lucru. Cheltuielile de livrare vor fi menţionate în mod distinct pe ultima pagină înainte de finalizarea comenzii.
5.2. Preţurile prezentate sunt valabile până la revocarea lor, odată cu delistarea lor de pe website-ul public. De asemenea, în cazul în care vorbim despre o campanie promoţionala, trebuie să ştiti faptul că preţul produsului, prezentat online, este valabil doar în perioada specificată pe site. În cazul unei perioade exprese de valabilitate a unui anumit preţ, acest aspect va fi specificat pe pagina produsului respectiv.
5.3. În situaţia afişării unui preţ eronat, vom lua toate măsurile necesare pentru remedierea erorii cât mai repede posibil. Dacă preţul va fi sub 25% din valoarea normală a unui astfel de produs, acesta va fi considerat neserios şi derizoriu, conform art.1665 Cod Civil, iar orice comandă efectuată pe baza acestui preţ va fi anulată.

6. Garanţia produselor

6.1. Produsele cumpărate prin intermediul acestui site beneficiază de garanţia obişnuită a fiecărei mărci în parte. Astfel, fiecare produs va fi însoţit de certificatul de garanţie al producătorului (dacă este cazul).
6.2. Aceasta nu afectează garanţia legală pentru lipsa de conformitate sau pentru alte garanţii, aşa cum este definită de legea română în vigoare.

7. Dreptul de returnare a produselor

7.1. Orice cerere de acest gen va fi datată şi semnată de către cumpărător şi va fi trimisă către www.saciaspirator123.ro în orice mod neechivoc. Pentru a fi în conformitate cu reglementările europene www.saciaspirator123.ro vă pune la dispoziţie şi un model de formular de retragere în conformitate cu OUG 34/2014. Formularul poate fi descărcat de aici.
7.2. Consumatorul suportă cheltuielile de expediţie conform legilor româneşti. Pentru a veni în ajutorul clienţilor români, aveţi disponibila o adresa de returnare din România https://www.saciaspirator123.ro/contact. În conformitate cu legea română, consumatorul este responsabil doar în ceea ce priveşte diminuarea valorii produselor rezultată din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor şi funcţionării produselor.
7.3. În măsura posibilului, recomandăm ca clientul să utilizeze ambalajul original, acest lucru limitând posibilitatea de deteriorare a bunului în timpul transportului.
7.4. Prezentul articol este valabil doar în condiţiile în care clientul este persoană fizică, în conformitate cu legislaţia română privind închierea contractelor la distanţă. Acest articol nu este aplicabil în cazul produselor executate după specificaţiile consumatorului sau alte limitări stabilite de legea română în vigoare.

8. Metoda de plată a produselor

8.1. Cumpărătorul poate achita vânzătorului preţul produselor şi eventualele costuri pentru livrare conform contractului după cum urmează:
- în numerar, la livrare, la locul specificat de către cumpărător în comandă;
- prin transfer bancar, în contul vânzătorului nr. a se completa numărul contului, de la Banca Comercială Română.
8.2. În cazul plăţii la livrare, preţul trebuie achitat la preluarea produselor. Comanda se expediază în termen de cel mult 3 zile lucrătoare de la încheierea contractului de cumpărare (respectiv de la confirmarea comenzii).
8.3. În cazul plăţiilor prin transfer bancar, suma comenzii se poate achita în 10 zile lucrătoare de la încheierea contractului de cumpărare. Comanda se va expedia după intrarea sumei corespunzătoare preţului de cumpărare în contul vânzătorului.
8.4. În cazul plăţilor prin transfer bancar, cumpărătorul are obligaţia de a achita preţul produselor şi de a specifica simbolul variabil corespunzător plăţii. Simbolul variabil este întotdeauna numărul comenzii. În cazul plaţilor prin transfer bancar, obligaţia cumpărătorului de a achita preţul de cumpărare se consideră îndeplinită în momentul în care suma corespunzătoare preţului de cumpărare intra în contul vânzătorului.
8.5. Dacă în relaţiile comerciale se obişnuieşte sau dacă se precizează astfel în legislaţia general obligatorie, vânzătorul va emite cumpărătorului un document fiscal – factura în vederea efectuării plăţii. Vânzătorul este plătitor de TVA înregistrat în Republica Cehă. Vânzătorul emite cumpărătorului documentul fiscal – factura – după achitarea preţului produselor şi îl va trimite în format electronic pe adresa de e-mail a cumpărătorului.

9. Metoda de livrare a produselor

9.1. Dacă conform contractului de cumpărare, vânzătorul are obligaţia de a livra produsele la locul specificat de cumpărător în comandă, cumpărătorul are obligaţia de a prelua produsele la livrare.
9.2. În cazul în care produsele trebuie livrate cumpărătorului din vina acestuia în mod repetat sau în alt mod decât cel specificat implicit în comandă, cumpărătorul are obligaţia de a achita costurile legate de livrarea repetată a produselor, respectiv costurile aferente unui alt mod de livrare, cum ar fi livrarea rapidă.
9.3. La preluarea produselor de la transportator, cumpărătorul are obligaţia de a verifica dacă ambalajul este întreg. În cazul constatării unui defect, trebuie anunţat imediat transportatorul. Dacă se constată că ambalajul este deteriorat şi există urme că pachetul ar fi fost deschis în mod neautorizat, cumpărătorul nu trebuie sa preia pachetul de la transportator.
9.4. Taxă de transport pentru comandarea a 1-2 pachete saci: 25 Lei. Taxă de transport pentru comandarea a 3 sau mai multe pachete: GRATUIT
9.5. Mai multe detalii despre livrare sunt specificate pe pagina dedicată https://www.saciaspirator123.ro/cum-cumpar/transport.

10. Anularea comenzii

10.1. Comanda poate fi anulată în orice moment până la trimiterea acesteia către curier. Pentru anularea comenzii, vă rugăm să ne contactaţi cât mai repede, telefonic sau pe adresa de e-mail indicată pe https://www.saciaspirator123.ro/contact.

11. Corectarea erorilor din comandă

11.1. Orice erori survenite la comanda efectuată de către client, pot fi corectate în termen de 24 de ore de la lansarea comenzii, printr-un e-mail trimis la info@saciaspirator123.ro sau telefonic.

12. Forţă majoră

12.1. Magazinul, partenerii sau utilizatorii săi nu pot fi consideraţi responsabili pentru nici o întârziere sau eroare în executarea obligaţiilor contractuale, sau în conţinutul furnizat pe site-ul nostru, rezultând direct sau indirect din cauze care nu depind de voinţa www.saciaspirator123.ro. Această exonerare include, dar nu se limitează la: erorile de funcţionare ale echipamentului tehnic www.saciaspirator123.ro, lipsa funcţionării conexiunii la internet, defecţiuni la conexiunile telefonice, viruşii informatici, accesul neautorizat la sistemele www.saciaspirator123.ro, erorile de operare, greva etc.

13. Alte dispoziţii

A. Newsletter
În conformitate cu legislaţia română în vigoare, www.saciaspirator123.ro nu trimite mesaje comerciale nesolicitate. www.saciaspirator123.ro îşi rezervă dreptul de a trimite mesaje comerciale referitoare la activităţile sale şi ale partenerilor săi, către adresele de e-mail cu care v-aţi înscris pentru a avea acces la serviciile www.saciaspirator123.ro sau la newsletter-ul www.saciaspirator123.ro. Acestea vor fi identificate în mod clar ca provenind de la www.saciaspirator123.ro şi vor avea posibilitate de dezabonare gratuită.
B. Drepturi de autor
Întregul conţinut al site-ului www.saciaspirator123.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică, scripturi, programe şi alte opere originale - este proprietatea www.saciaspirator123.ro şi a furnizorilor săi, şi este apărat de Legea drepturilor de autor. Folosirea fără acordul www.saciaspirator123.ro a oricăror elemente enumerate mai sus, se pedepseşte conform legilor în vigoare.

www.saciaspirator123.ro oferă utilizatorului un acces limitat, în interes personal, pe acest site şi nu îi confera dreptul de a modifica parţial sau integral site-ul, de a reproduce parţial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul în orice altă manieră, în scopuri comerciale sau contrare intereselor site-ului www.saciaspirator123.ro, fără acordul scris al proprietarului acestuia.

Pentru a ne sesiza orice încălcare privind legea pentru protecţia drepturilor de autor, ne puteţi contacta la info@saciaspirator123.ro.
C. Legături către alte site-uri
www.saciaspirator123.ro nu răspunde de conţinutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legături de pe acest site (legături de natură comercială sau publicitară). Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.
D. Suspendarea accesului
www.saciaspirator123.ro poate, fără orice altă notificare sau formalitate şi fără ca acest lucru să necesite explicarea atitudinii sale, să suspende sau să blocheze accesul dumneavoastră la conţinutul site-ului sau la o parte a acestui conţinut.

Orice acces neautorizat la elementele ne-publice ale site-ului www.saciaspirator123.ro reprezintă infracţiunea de acces fără drept la un sistem informatic şi va fi sancţionată conform legislaţiei române în vigoare.
E. Schimbări ale site-ului
www.saciaspirator123.ro îşi rezervă dreptul de a suspenda, modifica, adăuga sau şterge în orice moment porţiuni ale conţinutului său. De asemenea, www.saciaspirator123.ro îşi rezervă dreptul de a restricţiona accesul utilizatorilor la o parte sau la întregul său conţinut.
F. Securitate
Acest site foloseşte măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greşite a informaţiilor care se află în controlul nostru (cum ar fi de exemplu utilizarea HTTPS) şi depunde toate diligenţele în acest sens. Cu toate acestea, www.saciaspirator123.ro nu poate să îşi asume responsabilitatea pentru pierderile de informaţii cauzate de browser-ul dumneavoastră sau de problemele de securitate asociate conexiunii dumneavoastră la internet.
G. Contul tău
În baza comenzii plasate pe site-ul www.saciaspirator123.ro vă puteţi activa contul personal. Activarea contului nu presupune nicio obligaţie din partea dumneavoastră. Dimpotrivă, veţi beneficia de anumite avantaje. Când vă conectaţi şi intraţi în contul personal, aveţi posibilitatea să:
- modificaţi datele personale
- schimbaţi parola
- urmăriţi stadiul de rezolvare al comenzii actuale
- verificaţi istoricul comenzilor dumneavoastră
- printaţi orice comandă sau factură din istoricul dumneavoastră.
Accesul dumneavoastră la anumite servicii şi informaţii din cadrul site-ului este permisă doar utilizatorilor înregistraţi, accesul fiind protejat de o parolă. Vă recomandăm să nu dezvaluiţi nimănui această parolă. www.saciaspirator123.ro nu va cere niciodată parola conturilor dumneavoastră în mesaje prin poşta electronică sau telefon. Vă sfătuim să nu dezvaluiţi această parolă persoanelor care vă cer acest lucru.

În ciuda eforturilor noastre de a vă proteja informaţia personală, www.saciaspirator123.ro nu poate asigura sau garanta securitatea informaţiilor transmise de dumneavoastră către noi, către şi de la serviciile noastre online. Vă avertizăm aşadar, că orice informaţie trimisă către noi se va face pe propriul dumneavoastră risc.
H. Informaţiile dumneavoastră
Informaţia pe care dumneavoastră o furnizaţi despre dumneavoastră sau compania dumneavoastră către www.saciaspirator123.ro, va fi folosită doar în concordanţă cu termenii prezenţi, dacă doriţi să cumpăraţi serviciile oferite. Sunteţi singurul responsabil cu privire la prezentarea informaţiilor într-un mod corect şi complet, cât şi pentru menţinerea acurateţii informaţiilor în cadrul www.saciaspirator123.ro.

14. Dispoziţii suplimentare

14.1. Prezentul contract de vânzare se completează cu dispoziţiile din Politica privind datele personale a www.saciaspirator123.ro https://www.saciaspirator123.ro/protectia-datelor-personale.
14.2. Prezentul contract de vânzare încheiat de www.saciaspirator123.ro cu orice altă parte contractantă, poate fi găsit la adresa: https://www.saciaspirator123.ro/cum-cumpar/conditii-comerciale.

15. Modificarea termenilor

15.1. www.saciaspirator123.ro îşi rezervă dreptul de a schimba termenii fără îndeplinirea unor alte formalităţi. Accesul pe site şi folosirea serviciilor noastre după momentul notificării sau al afişării link-ului privind schimbările pe prima pagină a site-ului, implică faptul că v-aţi dat acordul asupra noilor termeni.

16. Rezolvarea problemelor

16.1. Dacă întâmpinaţi probleme legate de o comandă, care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau cu persoana cu care discutaţi, puteţi lua legătura pentru o conciliere internă gratuită cu Andrej Kašický - directorul magazinului, la adresa info@saciaspirator123.ro sau telefonic apelând numărul +40 741 690 160
16.2. Orice litigiu care are ca obiect acest acord, va fi soluţionat pe cale amiabilă, iar în caz contrar, va fi adus spre soluţionare în faţa unui arbitru. În condiţiile în care părţile nu cad de acord asupra numirii unui arbitru în termen de 15 zile de la notificarea litigiului, competenţa va reveni instanţelor româneşti de la sediul www.saciaspirator123.ro
16.3. De asemenea, Comisia Europeană pune la dispoziţie o platforma SOL pentru rezolvarea alternativă a disputelor cu privire la rezolvarea în afara instanţelor judecătoreşti a problemelor legate de contracte la distanţă. Platforma SOL este disponibilă pe http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

17. Legea aplicabilă

17.1. Prezentul contract este disponibil doar în limba română. Drepturile şi obligaţiile părţilor, impuse de prezenţii termeni şi condiţii, precum şi toate efectele juridice pe care le produce prezentul acord, vor fi interpretate şi guvernate de legea română în vigoare.

Garanţie excepţională

100%GARANŢIE PENTRU PRODUSELE RETURNATE

puteţi returna produsele în 3 luni de la cumpărare, fără a specifica motivul

puteţi returna şi pachetele pe care le-aţi deschis deja

puteţi returna pachetele şi atunci când unul din saci este folosit şi lipseşte

Acest site foloseşte fişiere cookies în scopuri publicitare, precum şi pentru îmbunătăţirea experienţei dumneavoastră pe site-ul nostru. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informaţii.