Reglementări juridice

© Copyright

Conţinutul acestor pagini de internet este protejat de legea dreptului de autor. Utilizarea parţială sau totală a paginilor ori modificarea acestora în scop comercial sau politic este condiţionată de obţinerea în prealabil a acordului scris al societăţii VACS TRADE s.r.o. (denumită în continuare doar „societatea”). Tipărirea, copierea sau orice alt fel de descărcare a fişierelor pentru uz strict personal, necomercial, este permisă.

Marcă, denumiri şi logo-uri

Toate denumirile produselor de pe aceste pagini de internet sunt marcă înregistrată VACS, fie că sunt sau nu însoţite de simbolul ©.

Garanţie şi răspundere

Informaţiile de pe aceste pagini de internet au fost create cu o deosebită grijă. Operatorul paginilor www.saciaspirator123.ro este recunoscător pentru orice informaţie care duce la îmbunătăţirea conţinutului acestor pagini. Aceste informaţii vor fi prelucrate imediat. Totodată, societatea se străduieşte să afişeze informaţii actuale. În ciuda grijii pentru realizarea paginilor de internet, societatea nu îşi asumă răspunderea pentru corectitudinea informaţiilor oferite. Utilizarea informaţiilor se face pe riscul utilizatorului. Operatorul paginilor www.saciaspirator123.ro nu răspunde de nicio defecţiune tehnică sau de defecţiunile pe care nu le poate controla. Această pagină de internet are caracter pur informativ. În baza informaţiilor de pe aceste pagini de internet nu se pot emite reclamaţii de ordin juridic. Societatea are dreptul de a modifica aceste pagini oricând, fără a anunţa în prealabil.

Hyperlink-uri

Paginile terţilor la care pot trimite hyperlink-urile de pe aceste pagini nu sunt influenţate de societate. Societatea nu răspunde pentru conţinutul acestor pagini dacă acest fapt nu este specificat în mod explicit. Societatea nu recomandă paginile părţilor terţe dacă acest fapt nu este specificat în mod explicit. Societate nu îşi asumă răspunderea pentru conţintul extern de pe paginile părţilor terţe.

Online dispute resolution (ODR)

Informaţii despre rezolvarea conflictelor online: Comisia europeană oferă o platformă pentru rezolvarea conflictelor online (OS). Această platformă este un spaţiu pentru rezolvarea pe cale amiabilă a conflictelor care se referă la obligaţiile contractuale din contractele de achiziţie online şi contractele de servicii online. Link la platformă http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Garanţie superioară

100% garanție de returnare

puteți returna produsele în termen de 3 luni de la cumpărare fără a indica un motiv

puteţi returna şi pachetele pe care le-aţi deschis deja

puteţi returna pachetele şi atunci când unul din saci este folosit şi lipseşte