Despre noi

Operatorul magazinului online saciaspirator123.ro este societatea VACS TRADE s.r.o. din Republica Cehă. Suntem distribuitorul exclusiv al acestei mărci de calitate în România. Producătorul sacilor de aspirator este firma cehă VACS FACTORY s.r.o. din Litomyšl.

Ing. Andrej Kašický
Andrej Kašický este cofondatorul magazinului saciaspirator123.ro şi director executiv în firma VACS TRADE s.r.o

Rolul meu principal este de a mă asigura că sunteţi informaţi cu privire la toate produsele şi activităţile noastre. Pregătim planuri de dezvoltare a firmei cu scopul de a îmbunătăţi serviciile pe care vi le oferim dumneavoastră, clienţilor noştri.
Jana Kašická este, de asemenea, cofondator al magazinului online şi director executiv în firmă.

Mă ocup de comunicarea cu clienţii, rezolvarea reclamaţiilor, pe scurt, de satisfacerea aşteptărilor dumneavoastră, a clienţilor noştri.
Ing. Jana Kašická

Pentru început, o întâmplare de viaţă

Poate aţi trecut deja prin asta. Cumpăraţi un aspirator la un preţ convenabil. De exemplu, dintr-un magazin online de pe internet, dintr-un hypermarket sau dintr-un magazin de electrocasnice. În cel mai bun caz, primiţi şi câţiva saci de aspirator pentru el, pe care, însă, îi terminaţi repede. Şi atunci începe supliciul.

Prima idee care vă trece prin minte este să căutaţi saci de rezervă într-un magazin online, în magazinul de unde aţi luat aspiratorul sau, eventual din hypermarket. În scurt timp, aflaţi, însă, că nu au saci pentru noul dumneavoastră aspirator şi, în cele din urmă, vânzătorul nici nu ştie dacă vor aduce vreodată. Vă vine, însă, altă idee şi mergeţi la magazinul local de electrocasnice: „Pentru ce tip de aspirator? Nu avem modelul acesta, nici saci care să se potrivească”.

Această întâmplare poate avea altă continuare şi multe alte variante, la fel ca viaţa de zi cu zi. Scopul acestui text nu este de a critica alte magazine online, hypermarket-uri, mărci de aspirator sau vânzătorii mai puţin abili sau dezinteresaţi. Dorim doar să vă asigurăm că aceste probleme, şi altele asemănătoare, ne sunt cunoscute şi că vă ajutăm cu plăcere să le rezolvaţi.

Magazinul online saciaspirator123.ro este distribuitor exclusiv pentru marca de saci de aspirator de calitate superioară, VACS, din Republica Cehă şi vă putem garanta următoarele:
  • livrăm saci pentru orice marcă, model sau tip de aspirator,
  • pentru noi nu contează dacă aspiratorul dumneavoastră este de firmă, nu este de firmă, dacă l-aţi cumpărat în hypermarket, într-un magazin online de pe internet sau de la magazinul local de electrocasnice,
  • sacii de aspirator marca VACS sunt o alegere bună pentru cei care caută cel mai bun raport calitate - preţ.

Istoria mărcii VACS

Majoritatea covârşitoare a sacilor de aspirator provin din China. Superputerea asiatică exportă saci din hârtie, textile sau saci pentru persoane cu alergii. Sacii de aspirator din China au, în cele din urmă, denumirile mărcilor originale de aspirator. Aici trebuie să ne întrebăm: „Sunt însă sacii şi filtrele pentru aspirator de calitate?” Răspunsul la această întrebare îl vom lăsa inspectorilor economici. Dacă însă luăm în considerare nesfârşitele întâmplări referitoare la produsele pe care sunt capabili să le vândă chinezii ca fiind alimente sau jucării „sigure” pentru copii, atunci nici în domeniul sacilor de aspirator nu putem avea încredere în superproducţia asiatică. Este cunoscut faptul că sacii de aspirator de calitate inferioară lasă să iasă, prin filtrul şi sistemul aspiratorului, o cantitate de praf care dăunează în special celor care suferă de alergii.

Faptele specificate mai sus l-au determinat pe fostul manager al unei cunoscute firme de electrocasnice din Republica Cehă, Ondřej Macek, să se dedice o lungă perioadă de timp, dezvoltării sacilor de aspirator. Procesul de dezvoltare a fost solicitant din punct de vedere al timpului, tehnologiei, dar şi din punct de vedere financiar, dar în cele din urmă, a fost un succes. Afacerea de familie VACS FACTORY s.r.o. din Litomyšl produce un sortiment vast de saci marca VACS pentru toate aspiratoarele cunoscute şi utilizate pe piaţa din Europa.

Firma cehă de saci de aspirator VACS reprezintă calitatea recunoscută la un preţ avantajos.

Subliniat, redus!

Marcă cehă, calitate cehă, peste 19 000 de tipuri de saci de aspirator la preţuri avantajoase. Reduceri la cumpărarea unor cantităţi mai mari, cadouri şi expediere gratuită. Mai cunoaşteţi vreun alt magazin cu saci de aspirator care oferă aceleaşi avantaje?

Garanţie excepţională

100%GARANŢIE PENTRU PRODUSELE RETURNATE

puteţi returna produsele în 3 luni de la cumpărare, fără a specifica motivul

puteţi returna şi pachetele pe care le-aţi deschis deja

puteţi returna pachetele şi atunci când unul din saci este folosit şi lipseşte