E chiar foarte simplu să comanzi pe saciaspirator123.ro!

 • Dacă aţi mai cumpărat de la noi, conectaţi-vă pe contul dumneavoastră (este nevoie să introduceţi adresa de e-mail şi parola), iar comanda dumneavoastră va fi parţial completată (nume, prenume, adresă etc.).
 • Căutarea sacului de aspirator dorit nu a fost niciodată mai simplă - încercaţi centrul de căutare. Dacă nu găsiţi saci pentru aspiratorul dumneavoastră, contactaţi-ne pe info@saciaspirator123.ro. Specificaţi în e-mail marca aspiratorului (resp. producătorul) şi modelul acestuia.
 • Dacă găsiţi saci pentru aspiratorul dumneavoastră selectaţi numărul de bucăţi de care aveţi nevoie. Pe această pagină de internet veţi găsi fotografii autentice ale sacilor, numărul de filtre pe care le livrăm o dată cu sacii, reducerile pentru comenzi en-gros şi alte bonusuri precum transport şi parfum de aspirator gratuite.
 • Folosind butonul ADAUGĂ ÎN COŞ puneţi numărul de produse dorite în coşul de cumpărături unde veţi vedea preţul înainte de aplicarea reducerii. În coşul de cumpărături este scris preţul înainte de aplicarea reducerii, reducerea şi preţul cu reducere. În afară de aceasta, tot aici sunt informaţii despre toate bonusurile, de ex. transport gratuit, numărul de filtre pentru motor din pachetul gratuit etc.
 • Direct în coşul de cumpărături puteţi schimba numărul de bucăţi, tipul de sac sau puteţi adăuga codul cuponului de reduceri/cadou. În plus, puteţi adăuga accesorii, de exemplu peria turbo, parfum pentru aspirator etc.
 • Nu uitaţi să verificaţi dacă aţi luat tot ce aveţi nevoie.
 • La sfârşit, completaţi datele de indentificare a comenzii. Şi în această secţiune am încercat să simplificăm procedurile pentru dumneavoastră prin intermediul comentariilor practice şi al instrucţiunilor. Instrucţiunile vă ajută să completaţi adresa. Dacă faceţi cumpărăturile pe firmă, este suficient să completaţi CUI-ul, iar celelalte date se vor completa automat.
 • După ce confirmaţi datele în coşul de cumpărături, începem procesarea comenzii dumneavoastră Veţi fi informat de etapele prelucrării comenzii dumneavoastră prin intermediul adresei de e-mail pe care aţi completat-o în coşul de cumpărături. Stadiul comenzii dumneavoastră îl puteţi afla introducând numărul comenzii şi adresa dumneavoastră de e-mail pe care aţi folosit-o în coşul de cumpărături, în timp ce făceaţi comanda. Puteţi afla în ce stadiu se află comanda dumneavoastră fără să intraţi în contul personal.
 • Garanţie superioară

  100% garanție de returnare

  puteți returna produsele în termen de 3 luni de la cumpărare fără a indica un motiv

  puteţi returna şi pachetele pe care le-aţi deschis deja

  puteţi returna pachetele şi atunci când unul din saci este folosit şi lipseşte